Eerst de theorie, wel zo slim!

Je mag bij ons altijd starten met rijlessen, maar het liefst zien we dat je jouw theorie-examen al gereserveerd hebt of nog beter, al in het bezit bent van een geldig theoriecertificaat. Jammer genoeg hebben wij te veel mensen noodgedwongen zien stoppen met hun rijles of erger nog, teveel lessen zien betalen omdat ze maar steeds de theorie niet haalden. De theorie is 18 maanden geldig, dus snel slagen voor je theorie is het beste wat je kan doen. De keuze is aan jou.


Theorie-examen

Het halen van je theorie-examen is een belangrijke stap op weg naar je rijbewijs. Met jouw theoriekennis, haal je meer uit je rijlessen. Stel daarom niet uit en ga actief met de theorie aan de slag.

 

Je moet minimaal 16 jaar zijn om theorie-examen te mogen doen. Je theoriecertificaat is 18 maanden geldig. Reserveren doe je rechtstreeks bij het CBR.Theorie-leren zelfstudie

Voor het bestuderen van de theorie vind je in onze webwinkel theorieboeken, onlineprogramma’s en oefenexamens. Een aanrader in de webshop is Speedtheorie. Speedtheorie is de meest efficiënte Internetopleiding van Nederland, die je in slechts enkele uren alle verplichte onderwerpen van het
CBR theorie-examen leert.

webwinkel Harrie van Hout


Theorie-leren cursus

Wil je een spoedopleiding volgen en meteen daarna examen doen kijk dan op de website van theoriecentrum Venlo. Je hoeft dan zelf geen theorie-examen te reserveren.

Snelcursus theorie